WLToys V333N Drone met Barometer Incl. 2.4 Ghz Zender

WLToys V333N Drone met Barometer Incl. 2.4 Ghz Zender

WLToys V333N Drone met Barometer Incl. 2.4 Ghz Zender

Bent u op zoek naar iets groters, wat dacht u van deze 52 centimeter WLToys V333N drone? Hij heeft grote propellers en kan daardoor gemakkelijk een GoPro of gelijkwaardige camera dragen. Met een volwaardige afstandsbediening en met een bereik van 80-150 meter kunt u al hele mooie opnamen maken, de barometer zorgd er voor dat de drone op dezelfde hoogte blijft hangen. 

WLToys V333N

109,95 €

In winkelwagen


Meer informatie

De WLtoys V333N is voorzien van een lichtgewicht hardfoam ring die de propellers beschermt bij botsingen. U kunt er een camera onder hangen want hij kan behoorlijk wat gewicht dragen maar er zijn ook leuke addons als een raketlauncher, bubbelkanon, hijskraan of WLToys camera die aan te zetten is vanaf de afstandsbediening (werkt niet bij GoPro en andere merken, die zet je eerst aan en gaat dan vliegen). Met behulp van een knop op de zender kan hij ook flips maken. De zender heeft 4 moeilijkheidsstanden en op stand 1 is deze drone heel rustig en stabiel te vliegen en omdat hij zo groot is ziet u veel beter wat er gebeurt als u een beweging inzet. Dit maakt deze drone heel erg geschikt voor beginners en fotografen die gebaat zijn bij wat rustigere vliegeigenschappen. Op stand 4 is hij een stuk sneller maar nog niet zo snel en wendbaar als de Hubsan X4. Ook hier zijn alle onderdelen weer los van te bestellen, dus staan ze er onder niet bij neem dan gerust contact met ons op. De V333 is er nu met als optie de headless functie. Dit is met name erg handig voor beginners want dan hoefd u niet op de orientatie van de drone te letten en kunt u met de rechter stick de drone naar voor/achter, links en rechts bewegen ongeacht welke kant de voorkant van de drone op wijst.

De WLtoys V333N wordt standaard geleverd met;

- 4-kanaals 2,4Ghz zender
- 3.7v 850mAh LiPo battery
- reserveset propellers
- stopcontact lader
- 1 jaar WLToys fabrieksgarantie, let op geen vliegschade.

Technische specificaties;

- Frequentie 2.4GHz
- 6 assige gyro, instelbaar op gevoeligheid, 4 standen
- Capaciteit: 850mAh
- Laadtijd: 105 minuten
- Vliegtijd: 8-10 minuten
- Afmetingen: 520x520mm
- Gewicht: 219 gram
Accessoires

Beoordelingen (3)

Karel

2014-12-04
5

Zeer leuke en stabiele drone. Ik zit er aan te denken om er een Go pro onder te hangen want hij heeft genoeg lift en stabiliteit. Minpuntje vind ik het wat harde geluid wat hij maakt.

 
L. C.

2014-11-23
5

Een zeer geslaagde clone van de Parrot AR die als groot voordeel een gewone zender heeft en niet zoals de parrot op de Iphone te besturen is. Deze V333 is daardoor veel beter te besturen en het bereik is ook veel groter. Alleen jammer dat er standaard geen camera op zit maar hij is veel goedkoper en er is een camera als optie maar je kan er ook een andere action cam onder hangen. Lekker snel uitgeleverd door RC-Expert

 
P. R.

2014-11-23
5

Geweldig alternatief voor de Parrot drone. Zeer stabiel en makkelijk te besturen en veel vermogen.

 
Pagina:1
Voeg recensie
verberg formulier
Rating:
Naam:
Email:
Betreft:
Tekst:
  Captcha
  Beoordeling toevoegen