WLToys V930 Power Star X2 incl. 2.4Ghz Zender

WLToys V930 Power Star X2 incl. 2.4Ghz Zender

WLToys V930 Power Star X2 incl. 2.4Ghz Zender

De WLToys V930 Power Star X2, eindelijk is er nu een vierkanaals helikopter die wel buiten goed te besturen is. Als u met een drone kunt vliegen is dit model perfect voor u, maar ook beginners kunnen met deze kleine krachtpatser aan de slag. Door de 6-assige gyro is hij zeer stabiel, supersnel en echt goed buiten te vliegen! Daarnaast heeft hij ons verrast met zijn lange vliegtijd.van 8 minuten.

Beschikbaarheid: Vanaf begin november leverbaar

WLToys V930

-20,00 €

99,95 €

In prijs verlaagd!

79,95 €

In winkelwagen


Meer informatie

De WLToys V930 Power Star X2 heeft geen flybar en ziet er daardoor veel realistischer uit. Hij heeft twee vliegstanden; beginner en expert waardoor u als beginner ook goed met deze helikopter kunt kijken of helikopter vliegen iets voor u is. Het frame is van zeer flexibel plastic en kan daardoor veel klappen opvangen. Wij hebben hem natuurlijk weer uitgebreid getest en zijn positief verrast door zijn vliegeigenschappen. Hij doet qwa wendbaarheid en snelheid niet onder voor de Hubsan X4 en door de 6-assige gyro is hij zeer stabiel. Als u met een Hubsan X4 of soortgelijke drone kunt vliegen is dit echt een must om er bij te hebben, hij is zo stevig dat u er prima binnen mee kunt vliegen, een aanvaring met de muur overleeft hij gemakkelijk. Ook buiten gaat hij gemakkelijk tegen de wind in en door het EMS systeem draait hij niet gelijk alle kanten op als de wind tegen de staartrotor blaast, de gyro geeft dan gewoon tegengas. Wij denken dat dit type helikopter door zijn gyro's het einde betekent voor alle flybar modellen. WLToys begeeft zich steeds meer op de modelbouwmarkt met goede betrouwbare producten, daarnaast zijn alle onderdelen goedkoop en los verkrijgbaar dus dat Toys mag er wat ons betreft vanaf!

De V930 Power Star X2 wordt standaard vliegklaar geleverd met:


- 4-kanaals 2,4Ghz zender (zonder 4 AA batterijen)
- 3.7v 450mAh LiPo battery
- reserveset propellers (hoofd en staartrotor)
- Schroevendraaiertje
- USB lader (laad twee accu's per keer)
- imbus sleuteltje
- Handleiding (engels) bel of mail gerust als u er niet uit komt
- WLToys fabrieksgarantie

Technische specificaties:


- Flybarless design
- 2 volwaardige micro servo's
- Brushless motor (schakelt uit bij opstructie)
- Rotor diameter: 244mm
- Hoogte: 77mm
- Kop tot staart 270mm
- Gewicht: 46.5 gr
- 6 assige gyro, 2 standen beginner en expert hierdoor is hij zeer stabiel
- Hover midpoint setting (maakt op zelfde hoogte houden makkelijker)
- Capaciteit accu: 450mAh
- Laadtijd: +- 90 minuten (laadtijd verschilt per voeding)
- Vliegtijd: 8 minuten (10 minuten met 520mAh upgrade Lipo)


Accessoires

Beoordelingen (1)

Q. vd K.

2014-11-11
5

Na mijn Hubsan X4 was ik toch weer een beetje op zoek naar iets nieuws wat ik wel goed zou kunnen besturen, mijn eerdere helikopter ervaringen waren niet zo positief.... Maar dit is echt wel een heel gaaf ding, ik kan hem inderdaad gelijk goed onder controle houden en ik kan er net als met de Hubsan gewoon buiten mee vliegen. Volgens mij is de kwaliteit ook wel in orde want ik ben toch al een paar keer goed gebotst en er mankeerde niets aan, heb de reserve props ook nog niet nodig gehad. Erg prettig dat hij 2x zo lang in de lucht blijft als mijn Hubsan X4, kortom ik raad hem zeker aan.

 
Pagina:1
Voeg recensie
verberg formulier
Rating:
Naam:
Email:
Betreft:
Tekst:
  Captcha
  Beoordeling toevoegen