6 kanaals helicopter Er zijn 3 producten

Bij 6 kanaals helikopters bestuurt u met de linker stick (kanaal1) omhoog en omlaag en (kanaal 2) het draaien om zijn as. De rechter stick bestuurt vooruit, achteruit (kannaal 3) en naar links en naar rechts (kanaal 4). Ook hier noemt men dit mode 2 en bij mode 1 zijn de functies tegengesteld dus omhoog en omlaag rechts etc. De gas, oftewel toerental wordt bij een 6 kanaals helicopter vastgezet met het vijfde kanaal en het zesde kanaal stelt men meestal in als noodknop om de motor uit te zetten voor als het mis gaat. Tegenwoordig hebben veel 6 kanaals helikopters 6 assige gyro die het ook mogelijk maakt deze heli's met 4 kanalen te besturen, ideal voor beginners!

 • Niet voorradig
  WLToys V931 AS350 helicopter incl. 2.4Ghz zender

  De Wltoys V931 is een 6 kanaals schaalmodel van de AS350 die ook 4 kanaals gevlogen kan worden. Met zijn drie bladen en zeer gedetaileerde body maakt dit een unieke 3D helicopter. Met zijn krachtige brushless 1100 motor heeft hij indrukwekkende vliegeigenschappen.

  De Wltoys V931 is een 6 kanaals schaalmodel van de AS350 die ook 4 kanaals gevlogen kan...

  De Wltoys V931 is een 6 kanaals schaalmodel van de AS350 die ook 4 kanaals gevlogen kan worden. Met zijn drie bladen en zeer gedetaileerde body maakt dit een unieke 3D...

  In prijs verlaagd! 159,95 €
  bestellen Bekijken
 • Niet voorradig
  WLtoys V977 Power Star X1 incl 2.4ghz zender

  Nu leverbaar!

  Nu leverbaar!

  Nu leverbaar!

  In prijs verlaagd! 119,95 €
  bestellen Bekijken
 • Niet voorradig
  Walkera Master CP incl Devo 7 zender RTF

  Let op GEBRUIKT/DEMO model Walkera Master CP de perfecte instap 3D helicopter!De eenvoudige constructie en een nauwkeurige elektronica combineren allebelangrijke eigenschappen voor 3D-beginners:

  Let op GEBRUIKT/DEMO model Walkera Master CP de perfecte instap 3D helicopter!De...

  Let op GEBRUIKT/DEMO model Walkera Master CP de perfecte instap 3D helicopter!De eenvoudige constructie en een nauwkeurige elektronica combineren allebelangrijke eigenschappen...

  0,00 €
  bestellen Bekijken